FoLlOw IfAn Yeeee....

*****IrFaN iS wAiTiNg******

Monday, July 26, 2010

IfAn TaK SiHaT lAh...

Since Thursday Ifan tak sihat..Maybe pasal ada practice sport kat school Ifan since Monday.. Ibu said kalau Ifan still have fever, Ifan tak boleh participate in sport on Sunday.. When Ifan had rest at home Ifan like to sit on the deck depan pintu rumah Ifan..Sambil cakap - cakap dengan ikan - ikan dalam kolam ...
Ikan - ikan.. ikan kawan tak dengan berudu tu...jangan gaduh - gaduh ye..
Ifan ambik daun ni nak bagi ikan makan..Boleh ke???
Ibu dapat ambil photos Ifan masa Ifan duduk dekat deck tu..So, masa photos ini diambil, maksudnya Ifan tak participate in school sport..sayang kan..Tapi Ibu lebih sayangkan Ifan.Takut Ifan sakit lebih teruk lagi...tengok yee gambar - gambar masa Ifan cakap - cakap dengan ikan - ikan di kolam.....

No comments:

Post a Comment